Webáruházunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. Rendben
Termékek Menü

Küldetésünk

A Városikutya - városikutya webáruház  egy komoly cél érdekében jött létre: egy fenntartható, folyamatos ellátási láncot létrehozni a magyarországi menhelyeknek.
Mit is jelent ez?
  • Akinek van kutyája, szüksége van kutyatápra, kutyafelszerelésre. 
  • A menhelyeknek szüksége van tartós kutyatápra, hogy a napról napra növekvő árva kutyákat gondozni tudják.
A városikutya webáruház megteremti a hidat a két szükséglet között -  a befolyt vásárlások egy részét visszaforgatja és kutyatáp formájában egy magyarországi kutyamenhelynek adományozza. Így amennyiben Te a Városikutya webáruházban vásárolsz a kutyádnak, azzal egyúttal támogatod egy menhelyi kutya ellátását is. Pontosan hogyan? A bruttó megrendelt kosárértéked után minden 5000 Ft-onként egy menhelyen élő kutyus egész napi ellátását juttatjuk el hó végén az adott hónapban támogatott magyarországi kutyamenhely számára száraztáp formájában.
Menhelyről örökbefogadott kutyusok gazdájaként tudom milyen hangulat uralkodik a menhelyeken, gyakran járok hozzájuk segíteni. Nincs annál rosszabb, mikor a kutyák amellett, hogy be vannak zárva egy kennelbe és csak a gondozóktól várhatnak szeretetet, még hiányt is szenvednek valamilyen táplálékból vagy akár meleg takaróból. A legrosszabb egy kutya számára, a bizonytalanság. Ezért van szükség egy olyan megoldásra, mely hosszú távon és fenntarthatóan biztosítja a menhelyi állítok ellátását.
Azt akarjuk elérni, hogy a kiszolgálásnak és jó kínálatnak köszönhetően egy olyan webáruházzá nőjük ki magunkat, aki egy teljes menhely kutyaállományát egyedül el tudja látni.
Segíts nekünk ebben, vásárolj a Városikutya webáruházból, vagy csak terjeszd a hírünket a kutyás ismerőseid közt a közös cél érdekében!
 
2017. 11. 26. 14:11:11 Rajz Kriszta
Hontalan Négylábúak Karácsonya 2017 Idén is megrendezésre kerül a Hontalan Négylábúak Karácsonya - összefogás a menhelyen karácsonyozó kutyákért. Segíts Te is!
2017. 07. 01. 06:00:00 Rajz Kriszta
Egy éves a Városikutya webáruház Az egész egy új bakancslistával kezdődött....
2017. 06. 17. 17:28:00 Rajz Kriszta
Magyarországi kutyamenhelyek, állatsegítők Hazánkban több, mint 100 alapítvány/menhely/önkéntes szervezet/állatsegítő csoport létezik, akiknek mind-mind az a célja, hogy az elesett, árva, sérült, kidobott kutyáknak és más állatoknak adjanak még egy esélyt. 
2017. 03. 28. 07:10:00 Rajz Kriszta
2017 áprilisában a MÁSA-t támogatjuk Ha 2017 áprilisában rendelsz a Városikutya webáruházból, akkor a rendelésed értékétől függően te is hozzájárulsz az "Miskolci Állatsegítő Alapítvány" kutyáinak ellátásához. 
2017. 02. 28. 03:14:00 Rajz Kriszta
2017 márciusban az Ha 2017 márciusában rendelsz a Városikutya webáruházból, akkor a rendelésed értékétől függően te is hozzájárulsz az "Együtt az Állatokért Alapítvány" kutyáinak ellátásához. 
2017. 01. 29. 16:09:13 Rajz Kriszta
Februárban az Árva Csivavák Egyesületét támogatjuk Ha 2017 februárjában a Városikutya webáruházban vásárolsz, azzal az apró termetű, ámde hatalmas szívű csivavákat és egyéb keverék mini kutyusokat támogatod, akik az ​Árva Csivavák Egyesületének gondozásában vannak.
2016. 12. 28. 13:11:31
2017 januárjában az Elhagyott Állatokért Egyesületet támogatjuk

Ha 2017 januárjában rendelsz a Városikutya webáruházból, akkor a rendelésed értékétől függően te is hozzájárulsz a püspökladányi menhely kutyáinak ellátásához. Vásárlásodból 2500 Ft-onként 1 kutya fél napi tápadagját visszük el a menhelynek, így TE is hozzájárulhatsz, hogy túléljék a telet a menhelyen és mihamarabb szerető gazdira találjanak a menhelyi kutyusok.

2016. 12. 28. 12:57:49
2016-os évzárás - DogTown módra Év vége. A kedvenc időszakom. Az újév tervezésének időszaka. A barátaim at mondják megrögzött tervező vagyok, mondhatnánk ez a hobbim és ehhez a hobbihoz az év végén lévő évtervezés a szezon.