Webáruházunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Kapcsolat

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:
Miután leadod a rendelésedet a DogTown webáruházban, Zolihoz érkezik be, és ő csomagolja össze neked és készíti elő a futárnak. Ő azonnal meg tudja nézni a rendszerében, hogy hol jár a csomagod, vagy tudja módosítani a rendelést utólag is. Keresd bátran! (Mivel egész nap a raktárban csomagol, nem biztos, hogy elsőre fel tudja venni a telefont, ilyenkor írj nekünk emailt!)
 

        Korompai Zoltán
      
 logisztikai felelős

        Tel: 06 (30) 873-27-79
        
E-mail: szallitas@dogtown.hu

 

 
PARTNERKAPCSOLAT, MENHELYTÁMOGATÁS:
Életem TOP3 szerepébe tartozik a felelős kutyagazdi szerep, mióta az eszemet tudom imádom a kutyákat és az álmom vált valóra, mikor végre örökbefogadhattam az első kutyámat. Tisztelem az önkénteseket, akik a menhelyeken segítenek az árva és kidobott kutyusoknak túlélni. Ehhez szeretnék én is hozzájárulni a DogTownban végzett munkámmal. Ha van menhelyi örökbefogadós történeted, vagy bármi hasznos kutyás tanács, küld el nekem és megosztom a Városikutya Blogban!
 

    Rajz Krisztina
   
content menedzser, falkavezér:)

    E-mail: info@dogtown.hu