Webáruházunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezel a cookie-k használatába. Rendben
Termékek Menü

Hontalan Négylábúak Karácsonya 2017

Hontalan Négylábúak Karácsonya 2017 Idén is megrendezésre kerül a Hontalan Négylábúak Karácsonya - összefogás a menhelyen karácsonyozó kutyákért. Segíts Te is!
 Karácsonykor és végig a téli időszakban sokkal nehezebb dolga van a menhely dolgozóinak, hogy szárazan, melegen tudják tartani a hontalan kutyákat és elegendő tápot tudjanak nekik adni. Az árva, menhelyen élő kutyák száma évről-évre drasztikusan nő (kb évi 40 000 kutyáról van szó) és sajnos még az év legjótékonyabb időszakában is kevés élelem jut a menhelyeken élő kutyáknak. Legtöbbjük már nagyon sokat szenvedett, bántották, kínozták őket, szörnyű körülmények között láncon éltek, mielőtt bekerültek a menhelyre.

Ezért - értük jött létre a Hontalan Négylábúak Karácsonya - összefogás, melynek keretében a Városikutya webáruház karöltve Szatló Gábor fotográfussal 2017-ban a Tetovált Állatmentők kutyáinak szerveznek tápgyűjtést a karácsony szellemében.

Csatlakozz a Hontalan Négylábúak Karácsonya összefogáshoz és adományozz a hontalan kutyák számára a Városikutya webáruházon keresztül! Az adományok vásárlására december 19. éjfélig van lehetőség, az összegyűjtött adománycsomagot december 22-én küldjük el a menhelyi kutyusoknak. 

Az adományozás menete:

  1. Vásárlásod mellé vagy akár önmagában DECEMBER 19. ÉJFÉLIG, rakj kosárba egy általad választott adománycsomagot (5, 8 vagy 20 kg tápot szeretnél adományozni - vagy ha ennél is többet, csak növeld a darabszámot!)
  2. A rendelés és szállítási adatoknál a saját címedet add meg, a számlát neked fogjuk küldeni, de a tápot a menhelynek.
  3. Add meg a megjegyzésben, hogy szeretnéd-e, hogy a nevedet megjelenítsük a támogatók közt, vagy névtelenül adományozol.

Vásárolj vagy csak oszd meg az összefogás lehetőségét ismerőseiddel, hogy minél több adomány gyűljön össze idén a Hontalan Négylábú barátainknak.

Köszönjük!

VÁLASZD KI AZ ADOMÁNYOD MENNYISÉGÉT MOST: 

      

Tartalomhoz tartozó címkék: Küldetésünk